HomeTeam

Echipa

Suntem o echipă de profesioniști pasionați și dedicați, activi în industria jocurilor video, dar și în cea a sportului clasic. ARE va fi structurată pe departamente care se vor ocupa de următoarele domenii:

Alexandru Ion

Functie

Alexandru Ion este creatorul Nexus Gaming, cel mai important nume în zona cluburilor de Esport din România si al campioantelor Romanian Esport League

Adrian Socaciu

Functie

Marius Radu

Functie

Marius Radu activeaza in domeniul evenimentelor si a marketingului dedicat gamerilor si evenimentelor esports de mai bine de 12 ani. Incepand cu 2017, Marius este responsabil de diferite proiecte in Romania, cum ar fi Bucharest Gaming Week sau Gaming Marathon.

Mihai Cotos

Functie

Mihai Cotos este un antreprenor cu 14 ani de experiență în domeniul organizării de evenimente. De la proiecte de succes ca Târgul de Cariere, Photo Romnia Festival, Jazz in the Park sau Cluj Craft Beer Festival din 2019 Mihai a transformat o veche pasiune de a lui - gamingul într-un proiect unic pentru esportul Românesc - Digital Crusade.

Tudor Daescu

Functie

Tudor Daescu este un profesionist in industria marketingului si comunicarii cu o activitate de peste 20 de ani. Din 2007 a inceput sa lucreze alaturi de industria dezvoltatoare de jocuri si si-a extins expertiza comunicarii in gaming, gestionand conturi ale unor branduri internationale importante. Tudor Daescu si agentia de relatii publice pe care o conduce au pus bazele unor evenimente importante din Romania: Gaming Video Awards, Bucharest Gaming Week si Gaming Marathon.

Cosma Mavrodineanu

Functie

Cosma Mavrodineanu este un fost jucător de fotbal profesionist născut și crescut în München, Germania. După ce a studiat managementul afacerilor și sportului internațional în Londra și SUA, a lucrat în echipe esențiale de lideri sportivi, precum IMG și DAZN. Din 2019 a fondat și conduce platforma inovatoare de pariuri sportive “Yepp - Between Friends”.

ROESF este rezultatul muncii unei echipe formată din x persoane dedicate comunității, cu o viziune orientată spre inovație și noutate raportată la nevoile generate de dezvoltarea industriei 4.0