Red Bull Flick, turneul global de CS:GO 2v2, vine în România!

Alege-ți camaradul de arme și începe ofensiva spre titlul de campioni naționali la Counter-Strike: Global Offensive 2v2!

Este spectaculos să îi urmărești pe cei mai buni jucători de CS din România concurând în arenele care le-au adus atâtea victorii memorabile, însă nu ar fi cu totul alt nivel dacă aceștia și-ar testa skill-urile într-un mod de joc complet nou, cu hărți personalizate?

Când vine vorba de Counter-Strike: Global Offensive, ne place să facem lucrurile diferit, iar asta schimbă complet dinamica fiecărei confruntări!De aceea am creat Red Bull Flick – un turneu unic de Counter-Strike: Global Offensive în format 2 versus 2 cu hărți personalizatereguli noi și, probabil, cea mai tare interactivitate de la „Bomb has been planted” și până în prezent: modul de joc Hold The Flag sau, pe românește, „ține steagul”.

În competiție, fiecare echipă va încerca să asigure un punct de pe hartă și să-l țină, similar modurilor de joc de dominație. Toate acestea au loc pe hărți personalizate, realizate special pentru eveniment și pot fi jucate de oriunde datorită magiei Steam Workshop. Puteți juca în munții Himalaya sau în „The Matrix”, aceste hărți sunt diferite de orice arenă din lumea CS:GO-ului.

Nu m-am gândit niciodată că vor fi dezvoltate hărți speciale pentru un mod de joc unic: „Hold The Flag”, hărți care necesită atât de multă strategie. Nu credeam că va exista așa ceva în CS:GO.

Ricardo „Fox” Pacheco

Cu acest nou mod de joc – Hold The Flag – vin cinci hărți noi, fiecare cu o setare unică și o mecanică de joc nouă, pentru a face confruntările cât mai explozive.

Hărțile Red Bull Flick

1. Red Bull Flick Castle

Poți apăra fortăreața pentru 60 de secunde? Descoperă aici.

2. Red Bull Flick Garden

Trambulinele amplasate în jurul hărții te obligă să ai un joc aerian perfect. Descoperă aici.

3. Red Bull Flick Speedway

Du-te la elicopter! Rampele de surf oferă punctele de observație perfecte asupra steagului. Descoperă aici.

4. Red Bull Flick Matrix

Mai mult decât harta Train, caracteristicile hărții Matrix te ajută să sări peste oponenții tăi. Încearcă aici.

5. Red Bull Flick Himalaya

Pistoale, într-o oază tropicală în vârf de munte. Știți ce aveți de făcut. Descoperă aici.Acesta este CS:GO, dar nu așa cum îl știți: Red Bull Flick nu e doar despre eliminări, ci și despre dominație. Depinde doar de tine și de camaradul tău să apărați zona de joc timp de 45 de secunde pentru a câștiga fiecare confruntare!

Cum poți participa?

Creați-vă cont pe platforma FACEIT, dacă nu aveți unul deja, și înscrieți-vă în turneul național.Red Bull Flick va desemna cel mai bun duo de CS:GO din România, într-un turneu cu două Etape de Calificare și o Finală Națională.1️⃣ Etapă de calificare online: 28 noiembrie 20202️⃣ Etapă de calificare online: 5 decembrie 2020🏆 Finala Națională: 12 decembrie 2020Din fiecare etapă de calificare merg mai departe câte 4 echipe. Cele mai bune 8 echipe se vor înfrunta în finala mare pe 12 decembrie, pentru premii de peste 2 mii de euro și echipament profesional de gaming AOC și Logitech.Înscrieri pe redbull.ro/flick.DOMINAȚI-VĂ ADVERSARII LA RED BULL FLICK!